• Croatian
  • English
  • German
Šagovac O nama

O odvjetničkom uredu Šagovac

Odvjetnik Antun Šagovac, mag. iur., upisan u Imenik Hrvatske odvjetničke komore odvjetnika u 01.10.1981. sa sjedištem ureda u Velikoj Gorici.

U odvjetničkom uredu od samog osnivanja pa do danas, osim odvjetnika i tajnice ureda, kontinuirano rade odvjetnički vježbenici, u pravilu, sa položenim pravosudnim ispitom i najmanje dva odvjetnika po ugovornoj osnovi.

Odvjetnički ured uspješno surađuje sa drugim odvjetnicima u svim gradovima u Republici Hrvatskoj, a u inozemstvu surađuje sa više odvjetničkih kuća.

Odvjetnički ured od 1992. godine prati niz investicijskih projekata u Hrvatskoj. Radio je na otvaranju niza poznatih inozemnih trgovačkih društava koji su osnivali društva kćeri u Hrvatskoj (Porche, Billa, KSV, Asamer-Hufnagl, Alpine, Merkur kockarnice….).

U zastupanju KSV- putem Coface Hrvatska d.o.o., zastupali smo veliki broj inozemnih tvrtki iz cijelog svijeta u naplati potraživanja u Republici Hrvatskoj. Posljednjih godina imamo specijaliziranu suradnju sa trgovačkim društvima koja su specijalizirana za izvansudsku i sudsku naplatu potraživanja.

Radimo velike projekte na kupnji nekretnina za potrebe domaćih i inozemnih tvrtki, obavljajući sve poslove od pronalaska i kupnje nekretnina do upisa prava vlasništva. Zastupali smo niz poznatih građevinskih tvrtki, koji smo pratili u svim njihovim aktivnostima u Republici Hrvatskoj i zastupajući u sporovima pred sudovima i drugim nadležnim tijelima u zaštiti njihovih prava i interesa.

U svom dosadašnjem radu sa preko 30 godina iskustva, imali smo preko 30.000 raznih zastupanja pred sudovima u građanskim i trgovačkim sporovima.